Rahantekijä, sateentekijä - binäärioptioilla rikkaaksi

Kumpikohan loppujen lopuksi olen rahantekijä vai sateentekijä, luultavasti en kumpikaan. Binäärioptioit on yksi sijoittamisen keino, mutta tuskin binäärioptioilla tulen rikkaaksi. Kokeillut toki sitä olen, mutta vain pienillä panoksilla ja tähän mennessä en ole rahantekijä ollut siinä maailmassa.

Kyseessä on kuitenkin binäärioptiot, joista on kait joku muukin kirjoittanut, joten siitä ei sen enempää. Yritetään tietää miten sijoituksen kohde tulee menemään, nouseeko vaiko laskeeko eli veikataan tulevaa ja jos oikein menee, niin rikastuu ehkä.

Luultavasti pelaamalla jotain muitakin pelejä netissäon samat mahdollisuudet tulla rikkaaksi ja olla sateentekijä eikun siis rahantekijä. Noissahan saa osissa "ilmaista" rahaa kun on talletusbonukset uusille käyttäjille. Eli että saa tuplana pelata sijoitetun rahan, mutta voittoja ei voi kotiuttaa ennenkuin on tietyn määrän pelannut. No saa jokatapauksessa pelata jonkin aikaa pelejä ennenkuin rahat loppuu.

Mitäkö tällä kirjoituksella halusin kertoa, sitä että ilmaista lounasta ei ole. Binäärioptiot ovat minun mielestä peliä, jossa mahdollisuus tienata, mutta niinhän se on suoraan osakkeisiin sijoittaminenkin. Koskaan ei tiedä miten yrityksen käy jonka osakkeita on ostanut. Kokemuksella on kuitenkin molemmissa hyötyä, niin sijoittamisessa kuin pelaamisessa. Mahdollisuus on tulla rikkaaksi, mutta on uskallettava ottaa riski.