Sijoitusvinkit - automaattiset sijoitusohjelmat

Netistä on tarjolla erilaisia automaattisia sijoitusohjelmia, jotka lupaavat kertoa kuinka saat tuhansien eurojen tulot kuukausittain. No ei ne ehkä lupaa niitä tuloja, mutta sijoitusvinkit miten se voisi olla mahdollista. Näiden avulla siis saattaa saada ison tilin, ihan samoin kuin minun opeilla. Lopputulos on sama, ehkä joku yksittäinen onnistuu. Niitä voi kokeilla ilmaiseksi demotilillä ja se ei maksa mitään.

Tässä pari ihan niinku vinkkinä ja teksteinä niiden mainostekstit. Rekisteröityminen ja demotili ei vaadi rahaa, mutta tienaaminen vaatii rahallisen sijoituksen. Linkkejä klikkaamalla pääset tutustumaan kyseisiin ja se ei edes tuota minulle mitään, rahallinen panostaminen kyseisiin tuo ehkä jonkun euron.


Tämä ei ollut siis mikään oikea sijoitusvinkki, vaan mainospostaus automaattisista sijoitusohjelmista, jotka ehkä ovat jonkun teistä tulonlähteenä. Sen kuin makaat sohvalla ja odottelet niitä suuria tuloja, ehkä niitä tulee. Helppoa rahaa se on, jos on tullakseen ja kotoa voit tehdä asioita silloin kun se sopii, mutta riskisijoittamista se kuitenkin on, mutta mikä ei olisi.