Tulot bloggaamisesta

Paljonko bloggaamisella tienaa, mitkä ovat bloggarin tulot? Nämä ovat kysymyksiä, joita bloggareille esitetään ja joihin netistäkin etsitään vastausta. Ehkä verotiedoistakin niitä tutkitaan, että paljonko oli jonkun bloggaajan tulot.

Tulot bloggaamisesta omalla kohdalla ovat viimeisen vuoden ajan pyörineet 500€ molemmin puolin. Työmäärään jonka bloggaamiseen käytän, ne ovat hyviä, voisin sanoa että tuntipalkka niissä ihan kohtuullinen. Olisiko siis mahdollisuus tienata enemmän, ehkä mutta aikaa pitää käyttää muuhunkin.

Omalla kohdalla tulot blogeissa tulee mainoksista sekä postauksissa, joissa esittelen tuotteita ja linkitän niitä myyvään verkkokauppaan. Tätä kutsutaan kumppanuusmarkkinoinniksi, josta täältä voit lukea lisää.

Blogia voi myös käyttää oman yrityksen mainostamiseen eli luoden blogin yritykselle. Itsekkin joitakin projekteja mainostanut blogin kautta, joten ehkä tulot bloggaamisesta ovat todellisuudessa suuremmat.

Netissä voi siis tienata bloggaamalla tai monilla muilla keinoilla, joista tässä blogissa tulen kertomaan. Myönnän että suurin osa tässä blogissa esitellyistä palveluista on sellaisia, että minun ona mahdollisuus tienata niistä. Se että klikkaa ja tutustuu ilman että tilaa, rekisteröityy tai ostaa ei vielä tuo tuloja.