Kumppanuusmarkkinointi - Mainostaminen netissä

Kumppanuusmarkkinointi (affiliate markkinointi) on netissä tapahtuvaa mainontaa, jossa mainostaja maksaa julkaisijoilleen tuloksen mukaan palkkion. Kumppanuusmarkkinointia on mahdollisuus tehdä etätyönä, joko pyörittäen omaa verkkokauppaa ja käyttää kumppanuusmarkkinointia sen mainostamiseen tai kertoa muiden tuotteista omilla sivuillaan.

Kumppanuusverkostoja Suomessa, joihin liittyminen maksutonta ovat mm.

AdsNinja, lue lisää ja liity täällä.

Trade Tracker, lue lisää ja liity täällä.


Kumppanuusmarkkinoinista lyhyesti, niin mainostajan kuin julkaisijankin näkökulmasta. Mainostajalle esim. uusi verkkokauppa tämä on edullinen tapa tuoda omaa verkkokauppaa esille. Liittymällä esim. kumppanuusverkostoon saat mainostajiksi erilaisia sivustoja ja blogeja, jotka mainostavat tuotteitasi ilmaiseksi ja mikäli näiden kautta tulee myyntejä, maksat ennalta määritellyn komission tälle julkaisijalle. Kumppanuusverkostot mielellään kertoo kuinka pääsee mukaan ja mitä vaaditaan vai vaaditaanko mitään muutoksia verkkokauppaan.

Julkaisijalle joka voi olla blogi tai muu sivusto, kumppanuusmarkkinointi on mahdollisuus ansaita sivustollaan. Osaamisestasi riippuu miten hyödynnät kumppanuusmarkkinointia omana työnä, jotka voit tehdä niin kotona kuin palmun alla jossain lämpimässä. Esittelet tuotteita omassa blogissa, teet sivustoja joissa hyödynnät mainostajia. Julkaisija on ns. omanlaisensa myyntiedustaja mainostajien tuotteille.

Kumppanuusmarkkinointi on siis edullista markkinointia ja mainontaa sitä tarvitsevalle ja toisaalta helppoa ja vaivatonta tuloa ihmiselle joka osaa myydä tuotteita ja palveluja. Mitä laadukkaammat tuotteet ja mitä laadukkaammat sivustot ja tavat myydä, tulosta kertyy kummallekin.



Liity jo nyt ja ala tienaamaan kumppanuusmarkkinoinnilla rahaa kotoa.