Etätyö - Tienaa kotona

Työn tekeminen muuttuu ja yhä useammin työ ei ole paikkaan sidottua vaan sen voi tehdä missä ja milloin vain. Toisille etätyö on mahdollisuus työskennellä kotoa käsin, saaden säännöllistä palkkaa. Mutta etätyö voi olla myös yrittäjyyttä.

Tässä blogissa kerron kuinka on mahdollista tehdä etätyötä ja tienata rahaa kotona tai vaikka palmun alla, kunhan käytössä on vain tietokone, puhelin, tabletti ja netin käyttömahdollisuus. Osa töistä vaatii enemmän kun taas toiset tuovat passiivisesti tuloja.

Nyt kun sinä hyvä lukija olet päättänyt aloittaa tienaamisen kotona tekemällä ns etätöitä, niin ensimmäiseksi voisit perustaa blogin, tai ehkä tutustua AdsNinja nimiseen kumppanuusverkostoon.  tai Trade Trackerin vastaavaan. Katso mitä tuotteita, palveluja ja kampanjoita heillä on, joita markkinoimalla blogissa, sähköpostissa tai facebookissa voit aloittaa tienaamisen kotona. Edellä oleva on ns. kumppanuusmarkkinointia, joka riskitöntä niin mainostajalle kuin etätyötä tekevälle

Yksin et ole kokeilemassa onnea aloittamalla etätyöt kotoa, niitä on moni yrittänyt, osa tienannut, osa ei, mutta jos ei yritä ei varmasti saa mitään.
Tekemällä asiat paremmin kuin muut, tuomalla jotain uutta ja erilaista varmistat tuloja pidemmäksi aikaa. Netti on pullollaan sivustoja joita on tehty ajatuksena tienaa kotona ja jos sivustoa ei hakukoneista löydy tai blogisi ei kiinnosta ketään, ei se paljoa tuota.

Blogeilla voi tienata kotona ja saada rahaa, tienaanhan itsekin satoja euroja pelkästään blogeilla, jotka olen vuosia sitten tehnyt ja joihin silloin tällöin enää kirjoitan. Ne ovat ns. vuosien työn tulos, passiivista tuloa tekemättä mitään, eihän se enää ole edes etätyötä.