Puhelinmyynti kotoa

Yksi mahdollisuus kotona tienaamiseen on puhelinmyynti. Monet puhelinmyyntiä harjoittavat yritykset antavat ihmisten tehdä työtä myös kotoa, toki monasti yrittäjämäisesti. Eli jos et myy et tienaa, mutta mitä enemmän myyt sitä enemmän tienaat.


Ei ole väliä mistä puhelimella myyt, Suomesta tai ulkomailta Suomeen. pääasia että osaat myydä. Kaikista ei ole puhelinmyyjäksi, mutta kokeilemista ei estä mikään. Pitää muistaa, että suurin osa puheluista päättyy tuloksettomasti. Toki ensimmäisen ei sanan jälkeen ei pidä luovuttaa, mikäli on päässyt puhumaan asiakkaan kanssa. On kuitenkin tunnistettava ajoissa, onko asiakas todella potentiaalinen, jottei turhaan käytä aikaa häneen.



En enempää ala neuvomaan kuinka myyntiä tehdään, kun en itsekkään sitä kunnolla osaa. Tiedän että myyjän ääni ja puhetapa vaikuttaa kuinka asiakas jää kuuntelemaan, minun äänellä se ei oikein tuloksekasta. Siksi en ole puhelinmyyjä, vaan teen työtä hiukan eritavoin, yhtenä osa elantoa kuitenkin myynti on.

Tiedän että nykyään esim. lehtien puhelinmyynnille kovan kilpailun tuo netistä lehtien tilaaminen erilaisin tarjouksin. Lisäksi sähköpostilla markkinoidaan lehtiä ja muitakin tuotteita joita puhelimella, jokainen yrittää myydä tuotteitaan omalla tavallaan.